Bugün hem Avrupa hem de ABD tarafında PMI verileri izlenecektir

Piyasalara Bakış
Günün genelinde dalgalı bir seyir izleyen endeks, 99.000-100.500 aralığında hareket etti. Bu dalgalı seyrin sonunda ise günün kapanışı 100.141 seviyesinden gerçekleşti.
Avrupa tarafında gün içinde karışık seyirler izledik. ABD tarafında ise toparlanma çabaları gözlendi. Avrupa günü satış baskısıyla tamamlarken, ABD'de yatay kapanışlar izledik.
Bugün hem Avrupa hem de ABD tarafında PMI verileri izlenecektir. Avrupa tarafında ayrıca merkez bankası faiz kararı ile Başkan Draghi'nin açıklamaları ön planda olacaktır. Bu sabah Asya tarafında Çin piyasaları alıcılı, Japonya piyasaları ise yatay seyrediyor. Hem Avrupa hem de ABD'de yatay açılış beklentisi hakim. BİST'in ise güne hafif alımlarla başlaması beklenebilir.
Makroekonomi & Politika Haberleri
" TCMB, ocak ayı Para Politikası Kurulu'nun toplantı özetini yayımladı
" Tüketici güven endeksi ocak ayında %0,9 geriledi

 

  Yasal Uyarı
 
 Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


Diğer Yorumlar: